Pizza De Levi tuo napolilaiset pizzat tunturiin

Laura Leppäjärvi
6.3.2023

Levin keskustaan avautuu viikolla 10 uusi, napolilaistyylinen pizzeria. Pizza De Levin tarkoituksena on tuoda tunturikeskukseen Suomessakin ruokatrendien aallonharjalle nousseet napolilaiset pizzat.

– Ravintolamme tulee olemaan tunnelmallinen ja intiimi paikka, jossa ihmiset voivat nauttia laadukkaista pizzoista ja hyvistä juomista kaikessa rauhassa, Pizza De Levin toinen yrittäjä Susanna Sillanpää kertoo.

Maailman parhaaksi pizzaksikin tituleeratun napolilaisen pizzan valmistuksessa on kolme tärkeää kriteeriä: taikina, raaka-aineet sekä uuni. Myös Pizza De Levi panostaa ruoan valmistukseen aidon pizzauunin sekä laadukkaiden raaka-aineiden merkeissä.

– Haluamme olla se hieman parempi ja muista pizzapaikoista poikkeava ravintola, jollaista Levillä ei ole vielä nähty.

Pizza De Levi on perheyritys, jonka toiminnasta Sillanpää vastaa siskonsa Tuire Sjöblomin kanssa. Myös Sillanpään Laura-tytär on aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa.

Pääkaupunkiseudulta Lappiin muuttaneet naiset saivat spontaanin idean pizzerian perustamisesta Leville muutama vuosi sitten, kun perheyrityksen aiempi toiminta tuli päätökseensä. Niin Sillanpäällä kuin Sjöblomillakin on mökki Levillä.

Liikeideassa kohtasivat siskosten omat mielenkiinnon kohteet, napolilaisen pizzan trendikkyys Suomessa sekä tunturialueelta löytynyt selkeä markkinarako.

Pizzeriassa on maksimissaan 50 asiakaspaikkaa. Pizzoja saa myös take awayna.

– Toivomme luonnollisesti ihmisten tulevan paikan päälle rentoutumaan ja syömään hyvin. Pizzamme ovat aina parhaimmillaan suoraan uunista tulleina.

Pizza De Levi aukeaa osoitteessa Torikuja 5.